Op zoek naar een HR-partner? Ontdek onze oplossingen.

HR

Je bent op zoek naar een HR-partner? Je zit met prangende vragen, maar vindt geen duidelijk antwoord? Je sociaal secretariaat is onbereikbaar of geeft je enkel ‘standaard’ antwoorden maar dat is geen oplossing voor jou?

Dan staan we steeds voor jou klaar om de antwoorden op maat van jouw bedrijf te geven.

Praktisch juridisch advies op maat

Ben je niet op de hoogte van de wetgeving rond tewerkstelling van werknemers? Je wilt graag ‘in regel’ zijn en zoekt een vaste partner die je bedrijf door en door kent?

We bieden een gepersonaliseerde oplossing voor juridisch advies waarin we jou verder helpen met al je vragen rond arbeidsrecht, verloning, sociaal zekerheidsrecht, aanwerving, arbeidsreglement, policies, sociale inspectie, arbeidsvoorwaarden, RSZ-kortingen, ontslag, arbeidsduur, buitenlandse tewerkstelling, enz.

We engageren ons om snel te antwoorden op je juridische vragen. Zo beantwoorden we dringende vragen binnen de 24 uur.

Eerste werknemer

Wil je een goede start maken als werkgever, laat je dan correct begeleiden en ondersteunen bij je eerste aanwerving. Wat kunnen wij voor jou betekenen? We werken een marktconform salarisvoorstel uit en helpen je om het loon hierbij te optimaliseren. We bezorgen jou de nodige juridische documenten. Documenten die volledig aangepast zijn aan jouw onderneming en een correct antwoord bieden aan wat jij nodig hebt: arbeidsreglement, arbeidsovereenkomst op maat en de nodige policies.

Nood aan een (vernieuwde) car policy?

De overheid dwingt werkgevers om over te schakelen naar een elektrisch wagenpark. De aankoop van nieuwe brandstofwagens vanaf 1 juli 2023 wordt fiscaal afgestraft en het kostenplaatje zal stijgen. Daarom is het belangrijk om nu te bekijken hoe je dit het beste aanpakt. Daarnaast neem je best ook het gebruik van de elektrische wagen en de regeling rond het opladen op in jouw car policy.

Op zoek naar meer informatie? We lichten met veel plezier de nieuwe regelgeving toe en de impact op je bedrijf. We nemen je car policy onder handen en voegen alle nodige bepalingen over elektrische wagens zoals laadpaal, laadkaart,enz. eraan toe.

Loonoptimalisatie en marktconforme verloning

We hebben in België een hoge loonlast, maar toch voorziet de wetgever een aantal mogelijkheden om het loon te optimaliseren. Een duidelijke visie vormt het fundament van een goed uitgewerkt verloningsbeleid. We tekenen samen met jou de organisatiestructuur uit en stellen een toekomstgericht verloningsbeleid op. We adviseren hoe je jouw verloning kan optimaliseren en stemmen je loonbeleid af op de arbeidsmarkt.

Na het uitwerken van het verloningsbeleid bezorgen we jou de nodige documenten, addendum bij het arbeidscontract, aanpassingen van het arbeidsreglement, enz. zodat je juridisch helemaal in orde bent. Wij gaan voor de “hands-on” en “op maat” aanpak. We bezorgen je antwoorden en tools waar je onmiddellijk mee aan de slag kan. Nieuwsgierig naar hoe wij je verder kunnen helpen? Neem dan een kijkje bij onze oplossingen.