Gemotiveerd personeel

Gemotiveerd personeel

Gemotiveerd personeel, dat is wat iedere ondernemer graag wil, toch?
PointHR helpt jou bij het leggen van de fundamenten voor een groter personeelsengagement.

Binnen onze formule van SharedHR komt onze HR expert parttime bij jou op kantoor. Prioriteiten worden in kaart gebracht en de nodige HR processen worden uitgetekend en concreet uitgewerkt.

Mogelijke topics die aan bod kunnen komen:

1. Missie / visie / bedrijfswaarden

Staan alle neuzen in dezelfde richting?  Of is die richting voor de medewerkers toch niet zo duidelijk?  Onze HR expert zorgt ervoor dat je bedrijfswaarden geen loze woorden zijn maar echt tot leven komen binnen je organisatie.

2. Functiebeschrijvingen en competenties

Weten jouw medewerkers precies wat van hen wordt verwacht? PointHR zorgt voor duidelijke functiebeschrijvingen, een definitie van de nodige competenties en praktische gedragsindicatoren.

3. Aantrekkelijke verloning

Wil je jouw medewerkers op een correcte manier verlonen?  PointHR maakt een analyse van je verloningsstructuur en zorgt voor een aantrekkelijk pakket voor je medewerkers en een optimale loonkost voor jou als ondernemer.

4. Feedback

Krijgen je medewerkers voldoende feedback over hun werk?  PointHR zorgt ervoor dat je medewerkers gemotiveerd blijven en zelf aan het roer staan van hun loopbaan.  Denk hierbij aan de juiste evaluatiemethodiek, functioneringsgesprekken en carrièremogelijkheden.

5. Opleiding en ontwikkeling

Zie je door het bos de bomen niet meer?  Onze HR expert zorgt voor een duidelijk opleidingplan, een zicht op subsidiemogelijkheden en een ontwikkeltraject voor je medewerkers.

6. Vinger aan de pols

Regelmatig je vinger in het water en op de hoogte blijven van wat er echt leeft binnen je organisatie?  Onze HR expert zorgt voor een feedback systeem, op maat van jouw bedrijf.

Het resultaat?

Meer gemotiveerde medewerkers

Wist je dat je voor veel van deze projecten beroep kan doen op de subsidies van de KMO Portefeuille (30% subsidiëring)?

De 4 voordelen van sharedHR

  1. HR Expertise: een doorwinterde HR Generalist geruggensteund door een team van specialisten.

  2. Parttime kost: economisch gezien pas vanaf 150 medewerkers interessant om een eigen HR Expert in huis te halen. Ga slim om met je centen.

  3. Fulltime beschikbaarheid en persoonlijk contact: korte lijnen, snelle antwoorden.

  4. Focus op je corejouw HR rechterhand die je volledig ontzorgt.
Vier voordelen van sharedhr

Deze ondernemers lieten alvast hun HR onder handen nemen:

Mogen wij je HR aanpakken?