Waarom PointHR?

No Nonsens by design, recht voor de raap en straight to the point dragen we hoog in het vaandel.

Waarom PointHR?

Er was eens..

PointHR is ontstaan als gevolg van de overtuiging dat het anders kan. Dat het makkelijker kan. Kortom, dat het beter kan. 
We zijn weggegaan bij de grote jongens om onze ondernemersdroom waar te maken. Bewapend met ijzersterke kennis en ervaring door jarenlange dienst in het werkveld, begonnen we PointHR met als doel HR aan te pakken zoals we het voor onszelf zouden doen. 

Aangename kennismaking

Tim Cuypers - PointHR

Tim Cuypers

Ondernemer in hart en nieren. Succesvol (change) manager met ruime ervaring bij SD Worx en Partena.. "Ik heb gedurende tien jaar de grote machines van binnenin proberen veranderen. Maar om m'n visie op HR diensten voor ondernemers waar te maken moeten we onze eigen koers varen"

Katrijn Fierens - PointHR

Katrijn Fierens

20 jaar lang was ze een vaste waarde bij SD Worx – van payroll consultant tot alom gewaardeerd kantoordirecteur Aalst/Waasland. “Als ik kijk naar het sociaal secretariaat landschap zie ik de afstand tussen KMO’s en hun sociaal secretariaat alleen maar groter worden. Gevolgen: fouten, lange antwoordtijden en gemiste opportuniteiten voor de KMO. Voor een persoonlijke en gepersonaliseerde aanpak op maat is hoe langer hoe minder plaats. Daar willen we met PointHR écht een tegengewicht bieden.”

5 redenen waarom je PointHR als partner wil

Het DNA van PointHR.

5 redenen waarom je PointHR als partner wil

Het DNA van PointHR.

high five PointHR

Dit kan je bij ons verwachten

  • 1 op 1 communicatie

    Geen lang proces, wel gesprekken van ondernemer tot ondernemer.

  • Duidelijke prijzen

    Niets achter de rug. Volledig vertrouwen met volle transparantie.

  • Persoonlijke touch

    Geen nummertje in de rij, maar 100% focus op ondernemers en KMO's.

Wat onze klanten zeggen

Pharma bedrijf Flen Health vertelt iets meer over de samenwerking met PointHR

Phillipe richtte in 2000 het bedrijf Flen Health op en bracht met succes het bekende product Flamigel naar de markt. Na de overschakeling op PointHR stelde hij vast dat het goedkoper uitkomt om alles rond payroll uit te besteden aan experts, dan hier full time iemand voor aan te nemen. Meer service voor minder geld, noemt hij het.

Aannemer JCPC was klant bij alle grote jongens, maar zet PointHR bovenaan

Peter is aannemer en werkt met een team van 20 mensen aan allerlei mooie renovatieprojecten. Elk experts in hun eigen segment. Ook is elk van de werknemers geëngageerd naar klantcontact. Peter richtte reeds 5 bedrijven op, en heeft ervaring met zowat alle spelers binnen de sociale secretariaten. Na al deze ervaring zegt hij met volle overtuiging dat voor hem PointHR bovenaan staat.

Dierenkliniek De Bosdreef vond de perfecte partner in PointHR

De Bosdreef was eerder aangesloten bij een groot secretariaat. Enkele klachten waren de logheid van een grote structuur, weinig transparantie, en geen vaste communicatiepartners. Na een teleurstellende samenwerking, vond De Bosdreef uiteindelijk die partner in PointHR. De kleinere structuur en het direct contact, gecombineerd met de professionele aanpak, waren voor de kliniek de doorslaggevende factor voor een samenwerking met PointHR.

Mogen wij jou ook helpen?

Bekijk hieronder onze diensten of neem contact op.

HR voor KMO

Een ervaren HR Expert in huis.
Part-time kost, full-time beschikbaarheid.
Zowel in project als in outsourcing modus.

Sociaal kantoor

Een nieuwe manier van loonadministratie met een vaste contactpersoon. Een korte lijn, snel en proactief, ondersteund door digitale tools voor werkgever en werknemers met een heldere all-in prijs.

HR audit

Onze creatieve HR Experten optimaliseren uw HR kost & organisatie -, legal -, en employee engagement invalshoeken tot een performanter HR beleid.