Bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm

Kan je zelf moeilijk uitdrukken waarom het zo fijn werken is in jouw bedrijf?  Of wil je je bedrijf eens op een andere manier in the picture zetten?  Laat dan je eigen medewerkers aan het woord!

Een leuke bedrijfsfilm geeft een blik achter de schermen en laat kandidaten meteen kennismaken met hun toekomstige collega’s.

PointHR helpt jou in 3 stappen aan een leuke bedrijfsfilm:

Stap 1: Script schrijven

PointHR bekijkt samen met jou de doelstelling van je bedrijfsfilm.  Wil je een algemeen beeld schetsen van wat je precies doet?  Of wil je een echte wervingsfilm, met een call to action voor potentiële sollicitanten?  We bepalen wie aan het woord zal komen en op welke manier.

Stap 2: Shoot!

De cameraman van PointHR komt ter plaatse jouw medewerkers en bedrijf filmen, steeds begeleid door een HR expert van PointHR die de interviews in goede banen leidt.

Stap 3: Afleveren van de definitieve film

Na de montage krijg je van PointHR een volledig afgewerkte bedrijfsfilm, in verschillende formaten zodat je op alle social media kanalen een mooi resultaat kan laten zien.  Combineer dit met een sterke Employer brand en je kan je zoektocht naar geschikt talent alvast starten.

Wil je nog een stapje verder gaan?  Dan kan PointHR ook voor jou een online wervingsactie in gang trappen, mét jouw bedrijfsfilm.

PointHR zorgt voor jouw bedrijfsfilm

Boek nu je persoonlijk gesprek en laat wat meer informatie achter zodat we jou zo goed mogelijk kunnen helpen

Deze ondernemers gingen je voor

Mogen wij je HR aanpakken?