Geen perfecte keuken of servies zonder gedreven medewerkers. Een efficiënte en correcte personeelsadministratie is echter een must om die medewerkers gemotiveerd te houden en voor jezelf focus te behouden. Focus op hetgeen waar jij als ondernemer écht het verschil kan maken. Met onze HORECA experten gaan we bij PointHR voor het maximum, 3 sterren.
Een rechtstreekse lijn naar je vaste contactpersoon.
Slim advies om je loonkost voortdurend te optimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende statuten (bv. flexi-job, student, extra/gelegenheidsarbeiders), netto overuren, flexibel werken, …
Maximaal ownership waar kort op de bal wordt gespeeld. En een duidelijk engagement: steeds binnen de 8u of gratis loonverwerking volgend maand.
Integratie met verschillende planningtools (zoals Strobo, AAPI, Forganiser, …).
Vaste prijs per medewerker waarin alles inbegrepen zit (loonberekening, vragen en software).
Bij PointHR geen langlopende contracten maar elke maand opzegbaar.