HR Consultancy

Op maat van je KMO

HR Consultancy

Jouw medewerkers.  Ze zijn heel waardevol, maar bezorgen ze jou ook de nodige kopzorgen?  Spendeer je veel tijd aan fire fighting en kom je niet toe aan wat écht belangrijk is?  Dan is SharedHR van PointHR wellicht iets voor jou.

Je personeelsbeheer uitbesteden

Als ondernemer wil je ondernemen. Onderweg neem je beslissingen naar je beste vermogen. Hier is HR een belangrijk, maar vaak ingewikkeld punt.  Je kan het uitbesteden, maar je vertrouwt het liever toe aan iemand die jouw bedrijf door en door kent.

Meer dan 85% van de KMO’s gelooft dat hun personeelsbeleid beter kan. Weinig ondernemers vinden de juiste formule om hun HR goed aan te pakken.

Wat is sharedHR?

SharedHR is een formule die jouw KMO een volledige HR ondersteuning biedt: jouw eigen HR expert parttime bij jou op kantoor, maar wel fulltime beschikbaar.  Onze HR experts werken op de klassieke HR domeinen, jij bepaalt wat je wil uitbesteden:

Personeelsadministratie en payroll

Van het opmaken van contracten, tot het beheren van je wagenpark, PointHR ontzorgt op elk vlak.  Daarnaast zorgt onze expert voor jouw maandelijkse payrollverwerking in samenwerking met jouw sociaal secretariaat. Uiteraard behoud je als ondernemer maximale controle via vooraf gedefinieerde rapportering.

Gemotiveerd personeel

Onze HR expert bepaalt de juiste prioriteiten en zorgt voor een motiverend HR beleid, op maat van jouw bedrijf.  Want tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten!

Optimale personeelskost

Jouw medewerkers zijn heel waardevol, maar tegelijkertijd ook je grootste kostenpost.  PointHR zorgt voor een aantrekkelijk loonbeleid en een geoptimalisserde loonkost voor jou als ondernemer. Lees: minimale werkgeverkost tegen maximale netto.

Rekrutering

Het aantrekken en vinden van de juiste medewerkers, een stevige klus op de huidige arbeidsmarkt.  Onze experten zorgen voor de juiste aanpak, in samenwerking met jouw rekruteringspartners of met een dedicated PointHR recruiter.

De 4 voordelen van sharedHR

  1. HR Expertise: een doorwinterde HR Generalist geruggensteund door een team van specialisten.

  2. Parttime kost: economisch gezien pas vanaf 150 medewerkers interessant om een eigen HR Expert in huis te halen. Ga slim om met je centen.

  3. Fulltime beschikbaarheid en persoonlijk contact: korte lijnen, snelle antwoorden.

  4. Focus op je corejouw HR rechterhand die je volledig ontzorgt.
Vier voordelen van sharedhr
Door over te schakelen naar PointHR hebben we kosten kunnen besparen en verhoogden we de kwaliteit van onze HR. Bovendien voegen ze het business driven visionaire aspect toe, dit is een ongelofelijk belangrijke voorwaarde om ons te blijven omringen met de juiste mensen en mijn bedrijf te laten blijven groeien.
Philippe Sollie
Philippe Sollie
Flen Health
Het leukste aan de samenwerking met PointHR was enerzijds de onmiddellijke kostenbesparing door overtuigde expertise en anderzijds toch de goeie klik met onze mensen.”
Bram Peeters
Bram Peeters
Control Union Belgium
Wat kost sharedHR - HR voor KMO

Wat kost sharedHR?

Wij begrijpen dat jij als ondernemer een transparant overzicht wilt van je kosten.
Met sharedHR

  • betaal je een vast bedrag per maand
  • betaal je geen opstartkost
  • heb je achteraf geen verborgen kosten
  • en dat allemaal maandelijks opzegbaar…

Wat onze klanten zeggen

Mogen wij je HR aanpakken?