Zoek jij ook een betaalbare oplossing voor het vinden van personeel?

personeel

Welke kanalen gebruik jij voor het vinden van nieuw talent?  En wat kost het jou?

InterimkantoorKlassiek rekruteringskantoorHeadhuntingkantoorPointHR
8.000 €*10.500 €*15.000 €*2.500 €*

* gemiddelde kostprijs voor het aanwerven van een kandidaat met een pakket van 3.000 € bruto per maand

Vind je jouw ideale kandidaat via de klassieke rekruteringskanalen dan zal je steeds een dure aanwervingsfee moeten betalen.

PointHR gebruikt een nieuwe methode, waarbij enkel de gepresteerde uren tijdens de zoektocht worden gefactureerd.  Wekelijks wordt gerapporteerd over de zoektocht en kan worden bijgestuurd.  Geen dure aanwervingsfee en een win-win voor iedereen, toch?

Wil je meer weten over onze manier van werken?

Timothy Buysse, CEO DP Survey Group

We laten graag Timothy Buyse, CEO bij DP Survey Group, aan het woord.  Hij vond zijn ideale kandidaat via PointHR voor een kostprijs van 1.600 €:

“De intake van de vacature verliep professioneel én efficiënt.  De Juiste vragen werden gesteld , waardoor we ook de jobomschrijving scherp konden stellen, wat dan meteen ook bijdroeg aan een sterkere Employer Branding.

PointHR speelt kort op de bal en verschaft heldere, no-nonsense feedback over de instroom van kandidaten.  Ze puren duidelijk uit een ruim eigen netwerk, alsook maken ze gebruik van eigen recruitment tools (bijvoorbeeld op LinkedIn) om passieve kandidaten op te sporen.  Ik kreeg telkens een duidelijk overzicht van de sterktes/zwaktes per kandidaat, alsook de match met het specifiek DNA van ons bedrijf.

Dankzij PointHR hadden we een heldere bandbreedte van het verloningspakket.  Dat hielp ons als bedrijf enorm in de uiteindelijke negotiatie met de finale kandidaten.  Onaangename verrassingen waren aldus niet meer aan de orde.  We konden onmiddellijk een competitief en aantrekkelijk pakket voorstellen aan de finale kandidaat.

PointHR luistert en komt niet af met voorgekauwde oplossingen.  Alles is tailor-made en sloot aan bij onze specifieke noden.  Dat heeft ons enorm veel geld én tijd bespaard!“ 

In de huidige arbeidsmarkt zijn weinig kandidaten actief op zoek naar een nieuwe job.  Om de juiste kandidaten op te sporen is een actieve zoektocht nodig. 

Wil jij als KMO ook strijden met gelijke wapens in de war for talent?  Toegang krijgen tot de tools die ook grote organisaties inzetten en je er niet blauw aan betalen?

De succesratio van PointHR voor het plaatsen van kandidaten ligt maar liefst op 81%!

Een greep uit de succesvolle plaatsingen:

  • Operations Manager – Pharma sector, Brussel
  • Content Developer – IT sector, Kontich
  • HR Manager – Controle sector, Antwerpen
  • Boekhouder – Financiële sector, Lokeren
  • Transportplanner – Logistieke sector, Sint-Niklaas
  • Customer Service medewerker – Voedingssector, Turnhout

Ben jij ook op zoek naar betaalbare ondersteuning van een expert?  Bekijk de mogelijkheden via deze link.  Of contacteer ons via info@pointhr.be of 09 396 90 00.