Maak kennis met Shared HR

Stel je eens voor dat je een in-house HR expert hebt, maar enkel wanneer je er nood aan hebt.
Zo kan jij focussen op wat je het beste doet. Je bedrijf leiden. 
Dat is wat Shared HR voor jou kan doen.

Ondernemers willen ondernemen

En dat is ook logisch. Je focust je op ondernemen, en onderweg neem je beslissingen over personeel en lonen naar je beste vermogen. Hier is HR een belangrijk, maar vaak ingewikkeld punt. Je kan het uitbesteden, maar het is toch altijd aangenamer om het aan iemand toe te vertrouwen die vertrouwd is met het bedrijf en de mensen die het mogelijk maken. Wat dan? Het toewijzen aan iemand binnen het bedrijf die er eigenlijk niet in gespecialiseerd is? Of iemand volledig aannemen voor enkel HR? 

Meer dan 85% van de KMO’s gelooft dat het personeelsbeleid beter kan. Weinig ondernemers vinden een formule om hun HR goed aan te pakken.
Wist je dat België in de top 3 landen met de meest complexe loonberekening staat? Een fout is snel gemaakt, en kan leiden tot onnodige kosten en interne disharmonie. Kortom, dingen die je liever vermijdt. 

PointHR herkende deze problemen en zag ze meer en meer terugkomen bij bedrijven. Ondernemend als we zijn, vonden we dat dit beter kon. We kwamen met een oplossing, en die delen we graag met jou. 

De oplossing

SharedHR is een formule die bedrijven een volledige HR service biedt op maat van het bedrijf. Wat dan met de persoonlijke factor? Jouw eigen HR expert komt 1 of 2 dagen per week bij jou op bureau werken om de HR van binnenaf aan te pakken. Hiernaast is je expert ook steeds bereikbaar en klaar om hulp te bieden op alle andere dagen. 

Hoe werkt dat dan precies? Je krijgt een HR expert op maat, en deelt de kosten met 2 of 3 andere bedrijven. Veranderen van sociaal secretariaat is overigens geen vereiste. Je beschikt over de nodige expertise en hands-on factor, enkel wanneer het nodig is. Zo bouwen we samen aan een volwaardig personeelsbeleid, dat meegroeit met je bedrijf. 

Wat je bij ons kan verwachten

Full time expertise, part time kost

Persoonlijke HR expert

Permanent beschikbaar

Flexibele formule

Samen analyseren en bijsturen

Wat onze klanten zeggen

Wacht niet langer om je HR aan te pakken

Ontdek ook waarom onze klanten zo tevreden zijn