Payroll voor ondernemers die houden van eenvoud

Lonen correct berekenen kan een hele klus vormen. Het is belangrijk om dit correct te doen.
Wij zorgen ervoor dat je steeds met alles in orde bent en optimaliseren je payroll op verscheidene manieren. 
De werkwijze, waar we zo trots op zijn, wordt vertrouwd door talloze ondernemers zoals jijzelf.

Eenvoudig kan ook

Je bent een ondernemer en je wilt je focussen op je core business. Werken met personeel brengt een hoop formaliteiten en extra werk met zich mee. Wij zorgen ervoor dat je payroll steeds met alles in orde is en we zorgen constant voor optimalisaties. Zo kan jij je focussen op wat je het beste doet – ondernemen met tevreden personeel. 

Niemand houdt van verrassingen op het einde van de maand. Bij ons kan je op beide oren slapen, wetende dat de vermelde prijs ook echt de juiste is. 1 vaste prijs, en geen gegoochel met extra’s.

De Pointers zijn er voor je. Elke Pointer heeft minstens 5 jaar ervaring en kent het vak door en door. Wat betekent dit voor jou? Je hebt steeds een professional binnen handbereik, en daardoor sta je nooit in de wacht. Blijft jouw vraag langer dan 8 werkuren onbeantwoord? Dan sturen we de volgende maand geen factuur

Je persoonlijke expert komt minstens 2 maal per jaar bij jou langs om up-to-date te blijven met de plannen van jouw onderneming. Op die manier kunnen we sneller hulp bieden bij vragen, en is de optimalisatie van de payroll steeds maximaal. 
Je expert is steeds rechtstreeks bereikbaar en duikt maar al te graag in je dossier. Piekuren en last minute aanpassingen zijn dus geen uitdaging.

Iedere maand kan je een telefoontje verwachten van je persoonlijke expert. Kort even horen of alles in orde is, luisteren naar vragen en ideeën, nieuwe optimalisaties voorstellen, en nog veel meer. 

Tools zijn niet het eindpunt, maar een ondersteuning van de samenwerking. Hierdoor hebben we een accurater zicht op jouw input, en gaan we niet blindelings te werk. Wat we wel doen, is een grondige maandelijkse validatie van de geleverde gegevens. Onze tool doet maandelijks meer dan 40.000 gedetailleerde loonberekeningen en is gebruiksvriendelijk voor zowel werkgever als werknemer. 
Ook is er gemakkelijke authenticatie en zijn er verschillende koppelingen mogelijk (Isabel, Coda, RSZ, FinProf, Belcotax, Sodabox,..)

Wat je bij ons kan verwachten

Geen verrassingen. Weet wat je betaalt

Persoonlijk & proactief advies

Persoonlijke "PayCo" expert

Gebruiksvriendelijke tool

Niet zo snel als beloofd? Geen factuur

Wat onze klanten zeggen

Wacht niet langer om je payroll aan te pakken

Ontdek ook waarom onze klanten zo tevreden zijn