Snelheid en expertise

Wil je een sociaal secretariaat (en nog veel meer) dat snel is in contact en uitvoering?

De traagheid van je sociaal secretariaat ook beu?

Ken je dat gevoel?

Je staat voor een belangrijke beslissing – het juiste loon voor een top aanwerving, een dringend ontslag, of misschien een loondiscussie – en je hebt snel dat cruciale advies nodig. 

Net dan geraak je niet door de wachtrij.. Bellen, mailen, niets helpt. En als je doorgeraakt, word je doorverwezen.

Of je staat voor de maandelijkse payroll, maar je hebt nog die ene vraag over de overuren, waardoor je niet kunt afsluiten. Dán heb je je ‘dossierbeheerder’ nodig, maar… niet bereikbaar. 

Of een medewerker heeft je om toelichting gevraagd, en je krijgt maar geen antwoord van je sociaal secretariaat,… Je ziet de achterdocht zo verschijnen op het gezicht van je medewerker… Zo houd je je mensen niet geëngageerd!

Kan het anders?

Bij PointHR garanderen we bereikbaarheid en snelle reactie. Dit wordt bevestigd door de 8-uren garantie. 

Bij PointHR sta je nooit in de wacht. Je vraag blijft ook nooit langer dan 8 werkuren onbeantwoord. Valt dit wel voor? Dan sturen we de volgende maand geen factuur. Inderdaad, 1 maand payroll op onze kosten.

PointHR werkt van ondernemer tot ondernemer

Welkom bij PointHR:

 • Een club van Experten in loonadminstratie en HR, met ieder minstens 5 jaar ervaring. Ieder van ons kent de knepen van het vak. Je kan op ons rekenen.
 • Eén voor één pragmatici, gebeten om KMO’s te servicen, met raad en daad. Eenvoudig, toepasbaar advies zodat je geen tijd verliest.
 • Een korte lijn met de klant: elke klant heeft zijn contactpersoon. En jullie kennen elkaar. Persoonlijke service dus, ondersteund door een team. 
 • Je heeft één contactpersoon, die jou, je onderneming én je payroll tot in de puntjes kent. Is jouw consultant even niet beschikbaar? Dan word je vlot doorgeschakeld, en meteen verder geholpen door een collega. In ieder geval ben je binnen de 8 uur voortgeholpen.
 • Pro-activiteit ingebakken in onze organisatie: je hoeft niet te bellen, wij bellen jou op het einde van elke payroll cyclus.
  • Was de laatste payroll vlekkeloos? (Of zien we zelfs optimalisaties?)
  • Zijn er afspraken te maken voor volgende maand?
  • Is er nieuwe regelgeving die belangrijk is voor jou? Geen 25 mails met overbodige informatie, maar exact die informatie die van belang is voor jou. 

Wat onze klanten zeggen

Wil je ontdekken wat PointHR voor jou kan doen?

Laten we eens samenzitten