Sociaal bureau

Loonverwerking voor ondernemers die houden van eenvoud

Sociaal bureau

Je wilt dat je personeelszaken goed geregeld zijn én je risico’s beperken. Vergeet het standaardwerk van je sociaal secretariaat en kies voor de persoonlijke aanpak van PointHR.

Sociaal bureau met 100% focus op KMO

Voel je je ook een nummer bij je sociaal secretariaat?

Jouw onderneming heeft nood aan bruikbaar en verstaanbaar advies dat meteen toegepast kan worden.

PointHR is gesticht door experts met meer dan 20 jaar ijzersterke ervaring binnen grote sociaal secretariaten. De rijke bron aan kennis en de zin naar ondernemen maken het de uitgelezen combinatie voor een unieke aanpak in een modern sociaal bureau.

sociaal secretariaat
Mijn vaste contactpersoon is heel responsief, is heel fijn dat er zo snel wordt gereageerd want ik ben iemand die snel een antwoord wilt. Zelfs als ik bel en ze niet meteen kan antwoorden, kan ik er prat op gaan dat ze sowieso nog dezelfde terugbelt. Ze is ook proactief – bv wanneer er afgesproken is om iemand na 3 maanden een loonsverhoging te geven – zal ik daar alert op gemaakt worden en zal ik even gecontacteerd worden met de vraag of dit ok is.
Eva Janssen
Eva Janssen
Mundo Digitalis
De samenwerking met PointHR kenmerkt zich als heel persoonlijk. Mijn persoonlijke contactpersoon heeft écht veel kennis en indien ze iets niet weet, spit ze de zaken uit tot ze het weet. Ook de medewerkers zijn happy met de overgang, die is trouwens vlekkeloos verlopen. Tenslotte is het systeem ook veel leuker om mee te werken.
Lisa Van Steyvoort
Lisa Van Steyvoort
Smet Aannemingen

Voordelen van ons sociaal bureau

  1. Vaste contactpersoon: rechtstreekse lijn naar uw vaste contactpersoon.

  2. Wij antwoorden altijd binnen de 8u of gratis loonverwerking: maximaal ownership waar kort op de bal wordt gespeeld. En een duidelijk engagement: steeds binnen de 8u over gratis loonverwerking volgend maand

  3. Maandelijkse afstemming: maximale proactiviteit krijgen in uw loonverwerking (wat is er gewijzigd in de wetgeving, mogelijke optimalisaties en aligneren op uw bedrijfsplannen)

  4. All-in prijs: vaste prijs per medewerker waarin waarin alles inbegrepen zit (loonberekening, vragen en software)

  5. Maandcontract: geen langlopende contracten maar elke maand opzegbaar

  6. Tool: moderne webtoepassing voor HR verantwoordelijke en werknemers (verlofaanvraag, digitale loonbrief, teamkalender, ziektebriefjes, etc.)
De bedrijfsfilosofie van PointHR ziet er niet alleen veelbelovend uit op papier, ze maken hun beloftes ook echt waar. PointHR is veel meer dan een HR tool, het is een HR partner voor ons bedrijf.
Ilse De Nolf
Ilse De Nolf
The Fat Lady
Heel persoonlijke en efficiënte aanpak. Als KMO voel je je hier echt op je plaats. De PointHR online-tool is ook heel praktisch met veel handige functionaliteiten. Kortom: heel tevreden van mijn overstap!
Sophie Wilmots
Indiga

Wat onze klanten zeggen

Mogen wij je HR aanpakken?