Payroll Consultant

Goesting om aan de slag te gaan met je eigen klantenportefeuille? Solliciteer nu en sta mee aan de wieg van dé challenger in de HR markt.

Over ons

PointHR is dé ondernemende HR partner voor Vlaamse KMO’s. We zorgen niet alleen voor hun maandelijkse loonverwerking, maar ook voor de opbouw en uitvoering van hun HR beleid.

We startten zo’n 2 jaar geleden en hebben ondertussen kantoren in Lokeren, Antwerpen en Hasselt. We bouwden een ijzersterke reputatie op door terug te gaan naar de basis: persoonlijke service die leidt tot meerwaarde voor de KMO én voldoening bij onze payrollconsultants.

Jouw uitdaging

Je bent het centrale aanspreekpunt voor de loonverwerking van een 40-tal KMO’s:

  • Je beheert je eigen portefeuille van KMO-bedrijven en daarvoor ben je end-2-end verantwoordelijk. Geen gedoe met logge backoffices maar alles in één hand, simpel toch? Uiteraard hebben we onze eigen legal experts, maar zelfs dan blijf jij als klantverantwoordelijke altijd in de driver’s seat.
  • Deze portefeuille is realistisch opgebouwd, zodat je je klanten écht kan kennen (en zij jou). Zo stem je bijvoorbeeld maandelijks met elk van hen af en speel je proactief in op hun vragen en noden. Jij bent nu eenmaal zelf de payrollexpert! Door de ruimte die we creëren om je klant écht te leren kennen en omdat je hen ook frequent hoort, kan je écht meedenken en creëer je vanzelf meerwaarde!

Wie ben je?

  • Minimum 5 jaar ervaring in payroll.
  • Positief ingesteld iemand – iemand die het glas eerder halfvol dan halfleeg ziet.
  • En vooral: iemand die echt mee is ons ondernemend verhaal. We geloven bij PointHR dat het simpeler en beter kan: als je die visie deelt, moeten we elkaar snel ontmoeten.

Ons aanbod

Aantrekkelijk salaris, laptop, gsm en firmawagen zijn uiteraard aanwezig. En daarnaast: deel uitmaken van dé challenger van de markt van sociale secretariaten.