Junior HR Manager @ Antwerpen

Ambitie om binnen 2 jaar een volwaardig HR Manager te worden? Dan ben je reeds op de goede weg om in aanmerking te komen.

De rol als Junior HR Manager

Klaar voor de volgende stap in je HR-carrière tot Junior HR Manager? Bij PointHR laten we je in een groeitraject van 2 jaar evolueren tot een volwaardig HR Manager. Hoe wij dit doen? Een coaching door ervaren HR partners, je eigen verantwoordelijkheid voor een HR KMO-portefeuille en een unieke kans tot het volgen van de Masterclass HRM opleiding aan de Antwerp Management School. Je zal zien bij ons kent het ontwikkelen van jouw HR-talent geen grenzen.

Wij bij PointHR willen van jou een top-ondernemer maken. Want ondernemen als Junior HR Manager is vallen en opstaan, passie en een missie nastreven. Jij ontwikkelt jezelf als HR aanspreekpunt voor de KMO bedrijfsleider en dit zowel voor strategische alsook operationele HR. Daarvoor kan je steeds terugvallen op onze HR-experts met meer dan 20 jaar ijzersterke ervaring.

Vanuit jouw eerdere payroll en HR expertise ga je aan de slag. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een eigen portefeuille van KMO klanten. Als Junior HR Manager ben je een onmisbare schakel en stel je optimalisaties voor, verzorg je HR & payroll administratie, ben je het aanspreekpunt voor werknemers en de sparringpartner van de bedrijfsleiders.

Door je opgedane ervaringen bij onze klanten, sterke coaching en opleiding biedt PointHR je reële doorgroeimogelijkheden. Zin om je HR-carrière de juiste boost te geven?

Wie zijn we?

Nog een kort woordje over onszelf. PointHR is ontstaan vanuit een rijke bron aan HR-kennis en de zin naar ondernemen. We steunen de ondernemer, de durver en zelfstandige, diegene die de sprong waagde. Wij maken de ondernemer zijn HR gemakkelijk.  Geen blindelingse verwijzingen naar standaardteksten door een sociaal secretariaat maar een gedreven HR-partner naast de zijde van de ondernemer. En die toekomstige HR-partner dat ben misschien wel jij.

Wat bieden wij?

Hopelijk hebben we je aandacht getrokken met onze vacature Junior HR Manager. Benieuwd wat ons je talent waard is?

Naast een sterk marktconform loon bieden wij een mooi pakket aan extralegale voordelen:

  • Bedrijfswagen met tankkaart
  • Hospitalisatie -en groepsverzekering
  • Maaltijdcheques
  • Onkostenvergoeding
  • Bonussysteem
  • Gsm met abonnement en laptop

Work hard, beach harder. Een flexibel verlofsysteem met jaarlijks 20 vakantiedagen en 12 ADV dagen.

Mogelijkheid tot thuiswerk en flexibele werkplekken in Lokeren, Hasselt of Sint Job in’t Goor.

Een sterk opleidingspakket met als blikvanger de sterk aangeschreven Masterclass HRM opleiding aan de Antwerp Management School.

Last but not least, leuke collega’s met tonnen ervaring binnen HR die jou elke dag met plezier aan de slag laten gaan.

Hoe ziet onze toekomstige collega eruit?

De ambitie om binnen 2 jaar een volwaardig HR Manager te worden? Dan ben je reeds op de goede weg om in aanmerking te komen.

Je bezit reeds een 5-tal jaar ervaring binnen het domein payroll. Aanvullend heb je eventueel een eerste ervaring met andere HR domeinen(rekrutering, learning & development,… ) maar dat laatste is geen must.

Je hebt een goede actuele kennis over sociale wetgeving. Daarbij bezit je over een aangeboren communicatietalent en een can-do mentaliteit.

Je hebt een sterke eager to learn en samen met je kerncompetenties leiden wij je op tot een all-round HR manager.

Tot slot ben je gezond ambitieus, een doorzetter en een rasechte ondernemer.

Benieuwd? Maak kennis met ons en we beloven jou een snelle opvolging van je kandidatuur.