Je eigen baas
en toch ontzorgd?

Je eigen baas en toch ontzorgd?

Ontdek waar PointHR voor staat

Bereikbaar en snel

Bereikbaar en reactief

Een directe lijn naar een vaste contactpersoon die een perfect beheerbare portefeuille van een 35-tal klanten beheert. Juist hierdoor kunnen we garanderen aan de klant dat er steeds een reactie/antwoord is binnen de 8 werkuren.

Proactief meedenken

Proactief meedenken

Maandelijkse afstemming met elke klant over wijzigingen in wetgeving, mogelijke optimalisaties in loonkost en plannen langs klantenkant. Denk aan aanwervingen, ontslag, aankomende indexaties, …).

Moderne tools

Moderne Payroll & HR Tool voor werkgever en werknemer

Moderne toepassing in de cloud, aangevuld met een app voor werknemers voor verlofaanvragen, documenten, doorsturen van ziektebriefjes en nog veel meer.

Transparante pricing

Transparante pricing

All-in pricing per werknemer waarin zowel service als software vervat zitten.
Het persoonlijk contact met mijn dossierbeheerder is écht een meerwaarde: een dame met expertise, vlot bereikbaarbaar en bovendien ook uit de buurt. Hierdoor spreken we dezelfde taal en kunnen we eigenlijk altijd vlot schakelen. Top service!!
Getuigenis Katrien Van der Poorten
Katrien Vander Poorten
Boekhouding & HR
Eronda & Woonmode
Heel professioneel sociaal kantoor en heel vlot bereikbare contactpersoon met kennis van zaken. Correcte afhandeling en nauwgezette follow-up van de maandelijkse loonadministratie. Duidelijke en proactieve communicatie in verband met belangrijke wijzigingen qua wetgeving zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Een absolute aanrader!!
Getuigenis Kathleen Vermeiren
Kathleen Vermeiren
Zaakvoerster
Digi-Motions
Je voelt gewoon aan alles dat onze vaste contactpersoon bij PointHR écht tijd heeft voor ons: vlotte reacties en proactief meedenken. Dit is gewoon een heel fijne samenwerking. Zoveel meer service dan bij de grote kantoren
Getuigenis Bert De Meyer
Bert De Meyer
Directeur Ontwikkeling
Rijschool Traffix

Hoe doen we dat?

Hoe doen we dat?

Echt van ondernemer tot ondernemer

Echt van ondernemer tot ondernemer

  • Veel betere basisservice met glasheldere argumenten.
  • Waar KMO’s voor veel sociaal secretariaten het 5de wiel aan de wagen zijn, zijn ze bij PointHR juist de belangrijkste klanten. Wij werken enkel voor KMO’s.
  • Grote sociaal secretariaten verliezen jaarlijks meer dan 10.000 werknemers in het KMO segment. In 2022 behield PointHR maar liefst +99% van zijn klanten. Wij doen dit gewoon anders en beter.

Je eigen baas en toch ontzorgt. De combinatie die wél bestaat en werkt

Je eigen baas en toch ontzorgt. De combinatie die wél bestaat en werkt

  • Zelfstandige vanuit een PointHR kantoor
  • Zelfstandige vanuit een eigen plek
  • Zelfstandige vanuit een eigen plek met eigen team
Bekijk onze vacatures

What's in it for you?

Autonomie

Autonomie

Jouw klant goed bedienen – we kiezen enkel écht voor mensen die gaan voor kwaliteit. In return krijg je vrijheid over inkomen, werkuren, (persoonlijke) groei, uitbouw van je eigen team, …

Community

Community

Zeer ervaren team – allen minstens 5 jaar ervaring in hun rol – van een 20-tal payroll adviseurs en juristen verspreid over 3 kantoren

Moderne tool

Moderne tool

Maandelijks +50.000 loonberekingen, specifiek ontwikkeld voor KMO’s, volledig in de cloud voor zowel werkgevers, werknemers als boekhouders.
Onze tool

Recurrent inkomen

Recurrent inkomen

Met financieringsmogelijkheden vanuit PointHR.

Jouw klanten

Jouw klanten

Wij bezorgen jou vanaf dag 1 een portefeuille van klanten

What's in it for you?

Als ik PointHR moet omschrijven in enkele woorden dan denk ik aan: betrouwbaar, persoonlijk, gepassioneerd, professioneel, bereikbaar. Het is een samenwerking gebaseerd op kwaliteit. Bij PointHR krijg ik altijd meer dan wat ik verwacht, ongeacht of het voor mijn eigen bedrijf is of voor mijn klanten. Topservice. Ik ben fan!
Getuigenis Wisken Beeckman
Wisken Beeckman
Zaakvoerster W!scan
Freelancer VETA Keukens & interieur
Een grote meerwaarde van samen te werken met PointHR is het feit dat onze vaste contactpersoon meedenkt met ons bedrijf en ons dossier door en door kent. Bovendien is zij vlot bereikbaar en wordt er altijd kort op de bal gespeeld met een persoonlijke aanpak. Ook bij heel specifieke vragen worden we direct geholpen met de juiste informatie, wat voor ons als KMO heel belangrijk is in onze dagdagelijkse werking. Bovendien denkt ze proactief mee met ons personeelsbeleid en wijst ze ons op zaken die wij anders sowieso over het hoofd zien. Zo maakt ze voor ons en onze medewerkers echt het verschil op HR vlak. PointHR is voor ons een huis van vertrouwen.
Getuigenis Koen Van Imschoot
Koen Van Imschoot
Zaakvoerder
Sleeplife Sint-Niklaas en Gent