Krijg advies van een expert

Als ondernemer ben je waarschijnlijk goed op de hoogte van de gang van zaken en wijzigingen binnen je sector. Loon- en arbeidsbeleid is dan weer een heel ander verhaal. Hoewel dit vaak als een pijnpunt ervaren wordt, is het wel complexe materie die om een duidelijke aanpak vraagt. 
Onze experts helpen je op weg en geven praktisch advies dat je meteen kan toepassen.

Goed advies is goud waard

Als ondernemer weet je als geen ander dat het voordeliger is om dingen die je niet door en door begrijpt uit te besteden. In sommige gevallen ken je de grote lijnen wel, en kan de helpende hand van een expert het geheel compleet maken. Soms is het die ene insteek die het grote verschil maakt.  

Bij PointHR krijg je geen droge kopieën van de wettekst of eindeloze documenten met ergens een antwoord. Wel krijg je een compleet, op basis van jouw probleemformulering, opgesteld actieplan dat perfect aansluit op jouw bedrijfssituatie. 

Verwacht advies vanuit een ondernemersvisie en gezond verstand waarin zekerheid en risico perfect in balans worden gebracht. Onze experts denken samen mee en maken altijd duidelijk wat wel en niet kan. Zo komen we steeds tot het beste standpunt voor jouw bedrijf, zonder onverwachte gevolgen. 

Wist je dat er manieren zijn om de lonen van je werknemers te optimaliseren? Dit wilt zeggen dat je werknemers hetzelfde nettoloon ontvangen, terwijl het jou minder kost als werkgever. 

Juridische vragen en problemen binnen je bedrijf zijn vaak dringend en hebben grote achterliggende risico’s. Snel een antwoord ontvangen op vragen kan dus veel problemen voorkomen. We prijzen onszelf daarom op de snelheid waarin we jouw vragen aanpakken en met een goede aanbeveling komen. Ontvang je geen aanbeveling binnen de 8u? Dan bieden wij je gratis 1 maand de payroll service aan.

Wat je bij ons kan verwachten

Geen wettekst, maar praktisch advies

Persoonlijke aanpak

Straffe loonoptimalisatie

Binnen de 24u een aanbeveling

Wat onze klanten zeggen

Praat met een expert en ontvang praktisch advies

In een kort gesprek kiezen we samen de beste oplossing voor jouw probleem