Payroll / HR Consultant

Goesting om aan de slag te gaan met je eigen klantenportefeuille? Solliciteer nu en sta mee aan de wieg van dé challenger in de HR markt.

Over ons

Ondernemen is een verhaal van vernieuwen, veel passie en risico’s nemen. Ondernemen gaat ook gepaard met vallen en opstaan, leren uit je fouten maar steeds blijven opstaan en je missie nastreven. Zo werkt het ook bij PointHR:

  • Dat ondernemerschap zit ingebakken in ons DNA: voor de KMO’er doen we alles, we denken proactief mee en zijn zo hét HR aanspreekpunt voor de bedrijfsleider. Zowel operationeel als strategisch.
  • De oprichters van PointHR coachen je hier voortdurend in. Ultieme doel is van jou een top-ondernemer te maken.

Jouw uitdaging

De volledige verantwoordelijkheid over een eigen portefeuille van KMO klanten? Jij bent hun HR aanspreekpunt – hun HR manager – en kent je klanten door en door. Vanuit jouw payroll en HR expertise verzorg je hun HR admin, stel je optimalisaties voor, ben je eerste aanspreekpunt voor zowel bedrijfsleiders als hun medewerkers, … Je bent een business driven HR expert, zowel voor je klanten als voor PointHR

Je staat er natuurlijk niet alleen voor: je komt terecht in een super dynamische werkomgeving, een waar het ondernemerschap ervan af spat en de klassieke HR leveranciers degradeert tot logge administraties. We helpen je evolueren tot een echte HR manager door intense training en coaching ovv sociale wetgeving, ondernemerschap, people management, etc. Je werkt klassiek halftijds vanuit onze kantoren in Lokeren en thuis, en halftijds bij jouw klanten. Zo leer je maximaal van je collega’s en smeed je tegelijkertijd een ijzersterke band met je klanten.

Je kan mee aan de wieg staan van dé challenger van de grote HR leveranciers. PointHR biedt dus reële doorgroeimogelijkheden voor zij die de ambitie hebben om het ooit van de oprichters over te nemen (of er toch minstens mee in te participeren).

Vereisten

  • Overvloed aan ondernemend bloed met een can-do mentaliteit.
  • Goeroe in payroll en HR.
  • Sterke communicator.
  • Hands-on.

Ons aanbod

Salaris, bonussysteem, laptop, gsm en firmawagen zijn uiteraard aanwezig. Maar daarnaast – en veel belangrijker – is een buitengewoon enthousiaste werksfeer met veel fun. Play hard, work hard!