Legal Consultant

Goesting om aan de slag te gaan met je eigen klantenportefeuille? Solliciteer nu en sta mee aan de wieg van dé challenger in de HR markt.

Over ons

Ondernemen is een verhaal van vernieuwen, veel passie en risico’s nemen. Ondernemen gaat ook gepaard met vallen en opstaan, leren uit je fouten maar steeds blijven opstaan en je missie nastreven. Zo werkt het ook bij PointHR:

  • Dat ondernemerschap zit ingebakken in ons DNA: voor de KMO’er doen we alles, we denken proactief mee en zijn zo hét HR aanspreekpunt voor de bedrijfsleider. Zowel operationeel als strategisch.
  • De oprichters van PointHR coachen je hier voortdurend in. Ultieme doel is van jou een top-ondernemer te maken.

Jouw uitdaging

Challenging opdrachten – rechtstreeks voor de bedrijfsleider – waarbij je zijn bedrijf naar een hoger niveau stuwt op vlak van:

  • Verlagen loonmassa.
  • Aantrekkelijker loonbeleid ter realisatie van groei.
  • Risico’s mitigeren.

Vereisten

Je hebt een Master in de Rechten en minimum 3 jaar ervaring in sociaal juridische adviesverlening. Arbeidsrecht en personeelsfiscaliteit zijn dus helemaal jouw ding. Daarnaast – en minstens even belangrijk – beschik je over een echte ondernemersmentaliteit: je vertaalt je expertise in een reële meerwaarde voor de KMO’s. Cruciaal daarbij zijn je hands-on mentaliteit, je analytische en kritische geest en oplossingsgerichtheid.

Ons aanbod

Salaris, bonussysteem, laptop, gsm en firmawagen zijn uiteraard aanwezig. Maar daarnaast – en veel belangrijker – is een buitengewoon enthousiaste werksfeer met veel fun. Play hard, work hard!